Despre concurs

În decembrie 2018, Organizația Națiunilor Unite celebrează aniversarea de 70 de ani de la adoptarea Declarației Universale a Drepturilor Omului.

În acest context, Oficiul Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului (OHCHR) lansează concursul de lucrări la tema drepturilor omului printre elevii școlilor din Republica Moldova inclusiv regiunea transnistreană. Participanții vor crea lucrări în care vor arăta viziunea lor vis-a-vis de respectarea și promovarea drepturilor fundamentale ale omului în Republica Moldova.

Lucrările vor fi supuse votului de către publicul larg pe platforma special creată pentru concurs. Va fi desemnată câștigătoare lucrarea care va acumula numărul maxim de voturi. Autorul lucrării va fi premiat în cadrul Galei ONU pentru drepturile omului care se va desfașura la Chișinău în primele zile ale lunii decembrie 2018.

Participanţii se pot înscrie cu câte o creaţie, la mai multe secţiuni. Creaţiile vor fi încărcate pe platformă în perioada 27 septembrie – 15 noiembrie 2018. În perioada 15 – 30 noiembrie 2018 acestea vor fi supuse votului de către publicul larg. Va fi desemnată câștigătoare lucrarea care va acumula cel mai mare număr de voturi. Autorul lucrării va fi premiat în cadrul Galei ONU pentru drepturile omului organizată în primele zile ale lunii decembrie.

Participare

Participanţii se pot înscrie cu câte o creaţie, la mai multe secţiuni. Creaţiile vor fi încărcate pe platformă în perioada 3 septembrie – 15 noiembrie 2018. În perioada 15 – 30 noiembrie 2018 acestea vor fi supuse votului de către publicul larg. Va fi desemnată câștigătoare lucrarea care va acumula cel mai mare număr de voturi. Autorul lucrării va fi premiat în cadrul Galei ONU pentru drepturile omului organizată în primele zile ale lunii decembrie.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Lucrari publicate

Fiecare din noi are drepturi!

Poezie/eseu 85 vizualizări 0 voturi

Oraşul Chişinău - este oraşul meu

Pictură 31 vizualizări 0 voturi
Mai multe